Kennel Jutevatnet

Storeslem for kennel Jutevatnet på Dovrefjell med 1x1UK 3x1AK!

 

Vårt medlem Ole Frøland klarte det utrolige å få fire førstepremier på samme dag på Hed – Opp FHK’s Dovreprøve 24 april i år.

Det har ikke skjedd ofte, om noen gang før på en norsk fuglehundprøve, at en og samme fører klarer å ta fire førstepremier på samme dag. Ikke nok med det, Ole er også oppdretter og eier av alle hundene. Katla eies sammen med Ståle Lingaas. Og ikke nok med det, bak alle ligger Jutevatnets Pernille. Hekla er etter Katla, altså datterdatter til Pernille. Med fire forskjellige fedre, er det imponerende å se hvor godt Pernille avler, og ikke minst hvor dyktig Ole har vært til å velge hannhunder. Det er sagt om sterke tispelinjer, at om de blir paret med buhund, - ville de gi førstepremiehunder. Pernille har meldt seg inn i denne eksklusive klubben av det vi kaller sterke tispelinjer. Men, det kreves også en ypperlig dressør til å klare 1AK, ikke minst tre på samme dag!

De premierte:

P Jutevatnets Hekla NO42914/14   Black Luckys Ingo - Jutevatnets Katla1UK

P Jutevatnets Vågal NO49275/11   Håkerløkkens Straight Flush - Jutevatnets Pernille 1AK

P Jutevatnets Katla NO50435/10     Pimen`s Arrow - Jutevatnets Pernille 1AK

P Jutevatnets Prima NO39703/13     Eidemlia`s Dallas T - Jutevatnets Pernille 1AK

Styret i MRFHK bøyer seg i støvet og gratulerer. Kennel Jutevatnet har bekreftet pointerens sterke posisjon i vår klubb.

Lykke til videre.

pr_sample_2.png
Nyhetsbrev
Skriv e-post her for å registrere deg på nyhetsbrev